Vorige | Volgende

Dorpsstraat 59 HAVELTE

Vraagprijs € 349.000 k.k.

Neem contact met ons op

0521-342834

info@fehse.nl

Omschrijving

In het centrum van Havelte gelegen RESTAURANT " 't Huus Wikkinge" met BOVENWONING en schuur op 635 m² grond. Bouwjaren 1963 en 1968, in 1985 (keuken), 1992 (restaurant met bar) en 1997 (toiletgroepen, schuur, CV en sanitair woning) gerenoveerd. Indeling bedrijfsgedeelte: entree, restaurant (ca. 80 zitplaatsen) met schouw en bar, dames en heren toiletgroep, keuken en een kelder. Separate entree naar...

Kenmerken

Soort object
Horeca
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp horeca
200 m²

Omschrijving

In het centrum van Havelte gelegen RESTAURANT " 't Huus Wikkinge" met BOVENWONING en schuur op 635 m² grond. Bouwjaren 1963 en 1968, in 1985 (keuken), 1992 (restaurant met bar) en 1997 (toiletgroepen, schuur, CV en sanitair woning) gerenoveerd.
Indeling bedrijfsgedeelte: entree, restaurant (ca. 80 zitplaatsen) met schouw en bar, dames en heren toiletgroep, keuken en een kelder. Separate entree naar ...
Bovenwoning: entree (b.g.), gang, toilet, douche, woonkamer en 3 slaapkamers.
2e verd.: via vlizotrap bereikbare bergzolder.
Het object is deels geïsoleerd en voorzien van heteluchtverwarming en CV.
Het bedrijfsgedeelte beslaat ongeveer 200 m² en biedt vele mogelijkheden. Naast horeca zou het pand ook geschikt kunnen zijn voor de combinatie wonen en werken aan huis (praktijk/kantoor), zorg, dubbele bewoning etc.
Het geheel is gelegen in het centrum van het dorp in de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. Daarnaast biedt Havelte als Parel van Drenthe vele bijzonderheden en unieke combinaties. Naast een uitstekende bereikbaarheid (A28/Meppel en A32/Steenwijk) grenst dit mooie dorp aan prachtige en uitgestrekte natuurgebieden en is ook het (natuur) watergebied van Giethoorn op fietsafstand gelegen. Ook golfen, paardrijden, rugby, tennis etc. behoren tot de mogelijkheden in het dorp.
Kortom een object met vele mogelijkheden in een actief en sfeervol dorp.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Horeca
Type
Bedrijfsruimte met woonhuis
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp horeca
200 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Havelte
Sectie
I
Perceel
2405
Oppervlakte
635 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's