Achter de voordeur is een bundeling van de columns van makelaar Bart Fehse. Op een verrassende wijze geeft hij de lezer een kijkje achter de voordeur van zijn dagelijkse praktijk en vertelt over de bijzondere en grappige voorvallen die hij daarbij meemaakt. Zo ontmoet hij ‘emigranten’ naar Drenthe, een kluizenaar, schatgravers en dames met kleine hondjes.

Dat de aan- of verkoop van een huis niet enkel afhangt van de prijs en een mooi uitzicht, is eigenlijk de rode draad in alle columns. Meestal gaat het juist om een bepaald gevoel, een bizarre wending van het lot of verborgen drijfveren bij kopers en verkopers, die je niet direct verwacht. "Na het lezen van dit boek, wordt maar weer eens duidelijk dat een huis vinden en bewonen pure emotie is. De columns zijn geschreven in een toegankelijke en persoonlijke stijl. Direct, snel en met plotselinge wendingen, waardoor je na het lezen vaak met een glimlach achterblijft. Gecombineerd met Fehse’s interesse voor wat mensen beweegt, zijn liefde voor het vak en zijn gevoel voor humor, is dit boekje, ook voor mensen die niet van plan zijn te verhuizen, vermakelijk leesvoer."

Vrijdag 11 mei 2012 vond de presentatie van het boek ‘Achter de voordeur’ plaats, door de overhandiging van het eerste exemplaar aan de Commissaris van de Koningin van Drenthe de heer J. Tichelaar. De opbrengst van de pocket komt geheel ten gunste van de Stichting Mont Ventoux in Meppel.

Achter de Voordeur is te bestellen via ons kantoor voor € 4,99 + € 2,30 verzendkosten.