Een woningmarkt met veel aanbod en aarzelende potentiële kopers vereist een extra actieve en creatieve aanpak. Daarom zijn wij altijd voor u in de weer; uw huis verkopen gebeurt immers niet alleen tussen 9 en 5. Na iedere bezichtiging brengen wij direct telefonisch verslag uit. Daarnaast bellen wij u regelmatig om bij te praten over het verloop van de verkoop. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen zodra u daar behoefte aan heeft.

Creatief verkoopplan

Als NVM-makelaar zetten wij uw huis uiteraard op Funda. Uw huis komt ook op andere sites zoals bijvoorbeeld Fehse.nl en Jaap.nl. Omdat wij optimaal en creatief gebruik maken van online sociale netwerken als Facebook en Twitter wordt uw huis ook via de 'nieuwe media' onder de aandacht van duizenden mogelijke kopers gebracht. Daarnaast heeft u bij Fehse Makelaardij exclusief de mogelijkheid om uw woning te plaatsen in het veel gelezen Fehse WoonMagazine wat met een oplage van 50.000 stuks al jaren een begrip is in de regio. We vergeten bijna te vertellen dat wij uw huis ook aanbieden aan bij ons ingeschreven woningzoekenden.

Wij wenden diverse creatieve verkoopmanieren aan zoals woningruil of het vormen van een “treintje”. Ook hebben wij een proactieve houding bij het organiseren van nieuwe verkoopinitiatieven. Zo zijn wij bijvoorbeeld betrokken bij “Proefleven Drenthe” en hebben wij meerdere malen bijeenkomsten gehouden voor verhuizende militairen die worden gestationeerd op de Johannes Post Kazerne in Havelte.

NVM en Qualis

Als gecertificeerd makelaar-taxateur zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De huizenmarkt en de wetgeving daaromheen blijven zich ontwikkelen. Daarom zijn wij als NVM-makelaar verplicht om onze deskundigheid op peil te houden door elk jaar bijscholingscursussen te volgen. Zodat u kunt blijven vertrouwen op onze deskundigheid.

Als enige in de regio is het Qualis label aan Fehse Makelaardij toegekend. Ruim 40 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment mogen dit label voeren. Wij zijn er trots op dit label te mogen voeren wat staat voor een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie.

Uw huis verkopen met Fehse Makelaardij betekend dat u een actief, deskundig, persoonlijk en correct familiebedrijf in de arm neemt om uw huis te verkopen en voor u het maximale resultaat te behalen. Sinds onze start in 1994 zijn wij uitgegroeid tot een succesvol makelaarskantoor dat aantoonbare verkoopresultaten behaalt.