Venepad Oosterstreek 8388 OOSTERSTREEK

€ 29.621 - € 109.046

Neem contact met ons op

0521 - 34 28 34

info@fehse.nl

Omschrijving

Nog maar 5 kavels beschikbaar!
Op zoek naar een royale bouwkavel nabij Nationaal Park Het Drents-Friese Wold voor de realisatie van uw droomhuis?

Aan de rand van Oosterstreek met vrij uitzicht over de landerijen gelegen BOUWKAVELS geschikt voor de realisatie van een prachtige woning op een prachtige en vrije locatie. Altijd als op zoek geweest naar een plek voor de realisatie uw landelijke, strakke of moderne nieuwbouwwoning?

De kavels zijn gelegen aan het Venepad en zijn van diverse afmetingen (variërend van 204 m² tot 751 m²) met vrij uitzicht en nabij bosgebieden. Droomt u al jaren van het realiseren van een bijzondere woning op een bijzondere plek? Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor de realisatie van een royale woning met bijgebouw. De mogelijkheid om uw droom uit te laten komen!

Het dorpje Oosterstreek is gelegen op de grens van Drenthe/Friesland nabij het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Hier kunt u heerlijk genieten van de rust en ruimte, lekker wandelen en fietsen. En met de voorzieningen van diverse dorpen en steden in de nabijheid gelegen. Het dorp Noordwolde met al haar voorzieningen is al op 5 minuten fietsen gelegen, maar ook Steenwijk en Wolvega zijn in de nabijheid gelegen. Door de diverse uitvalswegen zoals de A32 bent u goed bereikbaar.

Aanvullende informatie:
- Per kavel maximaal 1 woonhuis
- Bijgebouw tot maximaal 75 m²
- Eventuele planschade wordt overgedragen aan koper.
- Vrije keuze voor architect en aannemer.

Bekijk voor meer informatie de brochure en het bestemmingsplan!

Kenmerken

Startbouw
9/1/2020
Aantal kavels
12
Woonopp
1 - 1m²
Perceelopp
204 - 751m²
Inhoud
1 - 1m³