Nieuw in verkoop

Bouwkavels Mr. Onsteestraat Zorgvlied 8437 Zorgvlied

€ 47.862 - € 86.213

Neem contact met ons op

0521 - 34 28 34

info@fehse.nl

Omschrijving

Nog maar 5 kavels beschikbaar!
Op zoek naar een royale bouwkavel nabij Nationaal Park Het Drents-Friese Wold voor de realisatie van uw droomhuis?

Aan de rand van Zorgvlied met vrij uitzicht over de landerijen, zijn vijf BOUWKAVELS beschikbaar voor de realisatie van een prachtige woning op een vrije locatie. Altijd al op zoek geweest naar een plek voor de realisatie uw droomhuis?

De kavels zijn gelegen aan de Mr. Onsteestraat en zijn van diverse afmetingen (variërend van 293 m² tot 475 m²) met vrij uitzicht en vlak bij bosgebieden. Op vier van de kavels mag een vrijstaande woning worden gebouwd. Op de andere twee kavels is ruimte voor een twee-onder-een-kapwoning. Het bestemmingsplan biedt ruime mogelijkheden voor de realisatie van een royale woning met bijgebouw. De mogelijkheid om uw droom uit te laten komen!

Het dorpje Zorgvlied is gelegen op de grens van Drenthe/Friesland nabij het Nationaal Park Het Drents-Friese Wold. Hier kunt u heerlijk genieten van rust en ruimte, wandelen en fietsen. Met de voorzieningen van diverse dorpen en steden vlak bij. De dorpen Noordwolde en Diever met veel voorzieningen zijn al op 10 (auto)minuten gelegen. Door de diverse uitvalswegen zoals de A32 en A28 bent u goed bereikbaar.

Aanvullende informatie:
- Per kavel maximaal 1 woonhuis.
- Bijgebouw tot maximaal 80 m².
- Vrije keuze voor architect en aannemer.
- De kavelprijzen zijn inclusief BTW en worden kosten koper verkocht (notaris- en kadasterkosten van toepassing).

Kenmerken

Aantal kavels
6
Woonopp
1 - 1m²
Perceelopp
293 - 475m²
Inhoud
1 - 1m³