Verkocht

Tweeloo 1 Meppel

Omschrijving

Aan de rand van de kleinschalige en zeer “groene” woonwijk Tweeloo, op zeer korte afstand van het centrum van Meppel gelegen NAGENOEG VRIJSTAAND ROYAAL WOONHUIS met VERANDA, OUTDOORLIVING met BERGING, GARAGE en 45 ZONNEPANELEN. De woning is fraai en stijlvol gerenoveerd op een ruime kavel van maar liefst 517 m² eigen grond met tuin op het ZUIDEN. Slaap-/badkamer op de begane grond!

Indeling: ruime entree/hal, toilet met fontein, speelse en riante living met diverse hoekjes, fraaie eiken houten vloer, pellet kachel en aluminium schuifpui naar het zonnige terras, stijlvolle keuken de navolgende inbouwapparatuur; 5-pits gaskookplaat, 2 ovens, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser en koelkast, grote praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, aanrecht en vaste kasten. Slaapkamer met kleedruimte en privé-badkamer voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Vanuit bijkeuken bereik je de heerlijke veranda met buitenkeuken. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming behoudens de slaapkamer.

Eerste verdieping:
Speelse overloop met vaste kast, 3 ruime slaapkamers waarvan 2 zijn voorzien van een vaste kast, moderne badkamer (2017) die is voorzien van dubbele wastafel, inloopdouche en een toilet. Op de eerste verdieping is ook een berging aanwezig die makkelijk om te vormen is tot evt. een werkkamer.

Deze goed onderhouden woning is geheel voorzien van onderhoudsarme kozijn- en gevelafwerking. Deze leuke en goed geïsoleerde woning is voorzien van gedeeltelijke vloerverwarming, dak-, muur- en vloerisolatie alsmede dubbele (HR++) beglazing. In 2015 zijn er nog 45 zonnepanelen geplaatst, dus lage energielasten!

De omliggende tuin op het zuidwesten is fraai aangelegd en voorzien van meerdere terrassen en een prachtige outdoorliving (2021), in combinatie met de buitenkeuken kunt u hier heerlijk genieten van de lange zomeravonden. De outdoorliving is voorzien van glazenschuifwanden, (elektrische) verwarming en een praktische berging. Naast de garage bevindt zich een overkapping ideaal als fietsenstalling op voor opslag. De unieke ligging op een hoek geeft een landelijk gevoel!

Kortom een “anders-dan-anders” woning, geheel instap klaar en op een rustige besloten locatie tegen het centrum van Meppel aan. Laat u verrassen en maak een afspraak!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Eengezinswoning, geschakelde woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971
Soort dak
Bitumineuze dakbedekking
Ligging
Aan rustige weg, in bosrijke omgeving, in woonwijk

Oppervlakten en inhoud

Wonen
180 m²
Overige inpandige ruimte
17 m²
Gebouwgebonden Buitenruimte
14 m²
Externe bergruimte
32 m²
Perceel
517 m²
Inhoud
611 m³

Indeling

Aantal kamers
6 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Dubbele wastafel, inloopdouche, toilet, vloerverwarming
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, rookkanaal, schuifpui, tv kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, hr glas, muurisolatie, vloerisolatie
Verwarming
Cv ketel, pelletkachel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Intergas (gas gestookt combiketel uit 2008, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Meppel G 348
Oppervlakte
517 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
MPL00-G-348

Buitenruimte

Tuin
Achtertuin, voortuin, zijtuin
Achtertuin
225 m²
Ligging tuin
Gelegen op het zuidwest bereikbaar via achterom

Garage

Capaciteit
1 auto
Voorzieningen
Elektra

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken