Column

Al jaren schrijft Bart een column in het Fehse WoonMagazine. De hoeveelheid reacties op de columns hebben ons altijd positief verbaasd. Het is leuk om mail te krijgen van onbekenden, die zich vaak konden vinden in de voorvallen of die het gewoon leuk vonden om er even bij weg te dromen en dat aan ons kenbaar maken. Bijzonder waren de verzoeken van twee journalisten die naar aanleiding van een column belden en graag gegevens over de personen in kwestie wilden hebben om er een artikel over te schrijven. Zo zie je maar dat nieuws snel is gemaakt.

De columns zijn waar gebeurd of er zit een grote kern van waarheid in en ja, Bart schrijft ze inderdaad zelf. Natuurlijk zijn alle traceerbare feiten, zoals namen en plaatsen, veranderd om te voorkomen dat er relaties naar bepaalde personen kunnen worden gelegd. Daarmee zijn gelijk de drie meest gestelde vragen over de columns beantwoord. Waarom kopen mensen nu juist dat ene huis? Dat proces van iets tegen komen, het in je op nemen en afwegen of dit jouw thuis kan worden, is iets dat een makelaar elke dag mee maakt. En het is wonderbaarlijk en vaak prachtig om te zien hoe verschillend mensen daarmee omgaan, om het uiteindelijke doel te bereiken: een eigen thuis!

Dit thema staat dan ook centraal in alle columns; dat mooie en vaak onvoorspelbare gedrag van mensen waardoor je soms met je mond vol tanden staat of juist met veel emotie een verhaal te horen krijgt, maar waardoor wij in ieder geval altijd plezier in ons werk zullen houden.

Op deze pagina kun je alle columns terug lezen, maar ze zijn ook verzameld in twee boekjes.

Meer informatie over de boeken

Categorie: Fehse WoonMagazine

Fehse WoonMagazine sept-okt 2020