Qualis

50 makelaarskantoren, verenigd in Qualis

Qualis is hét landelijk netwerk bestaande uit zo’n 50 makelaarskantoren, dat zich toelegt op de aan- en verkoop van huizen en appartementen in het hogere segment. Stuk voor stuk makelaars met een sterke positie en uitstekende reputatie. Waarbij persoonlijke betrokkenheid een vanzelfsprekendheid is.

De aan- of verkoop van een woning in het hogere segment vraagt om een specifieke aanpak. Met Qualis kies je niet voor één makelaar, maar voor de expertise van ons sterke netwerk. In combinatie met slimme en doeltreffende marketingstrategieën vergroten we onze slagkracht, ook buiten de landsgrenzen. En hiermee je kansen op een optimaal verkoopresultaat.

Waar je bij Qualis op kunt rekenen is helder:

  • Uitgebreid landelijk netwerk
  • Regionale marktkennis
  • Expertise in het hogere segment
  • Zicht op potentiële kopers
  • Inzet van slimme marketingstrategieën
  • Wereldwijde aandacht voor je woning
  • Stille verkoop als mogelijke verkooptactiek

Aan Fehse Makelaardij is het Qualis-label toegekend op basis van het alleenrecht voor onze regio. De toekenning van dit label mogen wij beschouwen als een compliment voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

Heb je interesse in de services van Qualis, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

0521 – 34 28 34 info@fehse.nl

Wat is mijn woning waard?

Binnen 2 minuten weten wat je woning vandaag waard is? Dat kan in 3 stappen:

  1. Vul postcode en huisnummer in
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  3. Ontvang binnen 2 minuten een mail met een waarde indicatie van je woning

Start nu

Deze tool geeft slechts een indicatie van de verkoopprijs. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs voor advies op maat.

De mooiste woningen van zo’n 50 makelaars, samen op één site. Heeft u een unieke woning? Dan biedt Qualis u toegang tot hét topsegment. In Nederland en daarbuiten.