Taxatie

Heb je een huis gekocht, ga je verbouwen, sluit je je hypotheek over, ga je scheiden of is er een andere reden waarom je woning getaxeerd moet worden? Natuurlijk kunnen wij dit voor je doen. Woningtaxaties zijn een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Op basis van een uitstekende actuele marktkennis en ruime ervaring waarderen wij jaarlijks veel onroerend goed. Je ontvangt van ons een gevalideerd taxatierapport wat erkend wordt door alle banken en hypotheekverstrekkers. Voor een vrijblijvende offerte, bel 0521-34 28 34 of vul onderstaand formulier in en wij nemen dan contact met je op.

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Vaststellingsovereenkomst met de belastingdienst

Is er een bijzondere situatie waarvoor een vaststellingsovereenkomst met de belastingdienst moet worden gesloten? Bijvoorbeeld in het geval van successie, overdracht binnen de familie of overheveling van onroerend goed van zakelijk naar privé of andersom is een gezamenlijke taxatie met de fiscus van groot belang. Onze uitstekende relatie met de taxateurs van de fiscus resulteren in juiste taxaties die op korte termijn worden afgewikkeld. Wel zo prettig bij dit soort zaken.

Heb je geen taxatierapport nodig, maar wil je een indicatie van de waarde van je woning bij mogelijke verkoop, vul dan deze tool in!

Wat is mijn woning waard?

Binnen 2 minuten weten wat je woning vandaag waard is? Dat kan in 3 simpele stappen:

  1. Vul postcode en huisnummer in
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  3. Ontvang binnen 2 minuten een mail met een waarde indicatie van je woning

Start nu

Deze tool geeft slechts een indicatie van de verkoopprijs. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs voor advies op maat.

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen.