Stille verkoop

Je wilt je huis te koop aanbieden in stille verkoop om zonder druk je woning te kunnen verkopen. Tegen je eigen voorwaarden en in alle rust en privacy. Wat is dan het belangrijkste? Dat je makelaar een groot netwerk heeft en vertrouwelijk met je gegevens omgaat natuurlijk. Dan ben je bij Fehse Makelaardij aan het juist adres. Maak vrijblijvend een afspraak met ons en wij komen gratis en vrijblijvend bij je langs om de aanpak van de stille verkoop te bespreken. Wij zullen samen met je de voors en tegens doorspreken en een stappenplan maken. Transparant, actief en duidelijk.

NETWERK

Er komen regelmatig klanten bij ons, die in eerste instantie hun huis op een discrete manier onder de aandacht willen brengen bij een selectie serieuze potentiele kopers. Het kan dan gaan om een bijzonder object, dat er niet veel haast is bij de verkoop, maar ook omdat je niet met je privé eigendommen op internet wilt. Sinds onze oprichting in 1996 hebben wij een zeer groot netwerk opgebouwd.

Neem contact op AANBOD STILLE VERKOOP

Wat is mijn woning waard?

Binnen 2 minuten weten wat je woning vandaag waard is? Dat kan in 3 stappen:

  1. Vul postcode en huisnummer in
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  3. Ontvang binnen 2 minuten een mail met een waarde indicatie van je woning

Start nu

Deze tool geeft slechts een indicatie van de verkoopprijs. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs voor advies op maat.

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen.