Aanbod ‘stille verkoop’

Hieronder tref je een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Dit betekent dat met de eigenaren van deze woningen is afgesproken dat ze open staan voor een bezichtiging en eventuele bieding. Deze woningen staan niet op onze website of op Funda. Denk je dat een van deze woningen helemaal bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op op 0521 – 34 28 34

ROYAAL WOONHUIS

Op een bijzondere locatie gelegen KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS met ENORME UITBOUW en twee grote TUINHUIZEN op een ruime kavel van 2.505 m² grond. Oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1955, de uitbouw en modernisering hebben in 2008/2010 plaatsgevonden. Voorzien van 16 zonnepanelen geplaatst in 2020! Uitstekend bereikbaar, maar ook op korte afstand van de voorzieningen die beide dorpen te bieden hebben en natuurlijk de twee nationale parken!

Deze bijzondere en riante woning biedt zoveel mogelijkheden! Van zeer ruim wonen (bijvoorbeeld voor een samengesteld gezin) of B&B, tot wonen in combinatie met werk of praktijk.

PRIJSKLASSE € 700.000,- – € 1.000.000,-

HORECA COMPLEX

Op zoek naar een bijzonder object voor een combinatie van WONEN en WERKEN of DUBBELE BEWONING? Gelegen nabij het centrum van een stad maar in een groene oase met parkachtige tuin? Dit unieke vrijstaande complex bestaande uit een FRAAIE WONING, HORECA/FEEST LOCATIE en professionele STUDIO met meerdere opnameruimten is gelegen op 1.762 m² grond. Bouwjaar 2007 en in perfecte staat van onderhoud.

PRIJSKLASSE > € 1.000.000,-

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen.