Aanbod ‘stille verkoop’

Hieronder tref je een overzicht aan van woningen in stille verkoop. Dit betekent dat met de eigenaren van deze woningen is afgesproken dat ze open staan voor een bezichtiging en eventuele bieding. Deze woningen staan niet op onze website of op Funda. Denk je dat een van deze woningen helemaal bij jou past? Neem dan vooral contact met ons op op 0521 – 34 28 34

ROYAAL WOONHUIS

Op een mooie, vrije en “groene’ locatie, tegen het centrum van het dorp aan, gelegen BIJZONDER en ROYAAL WOONHUIS met inpandige dubbele garage op een ruime kavel van 1.253 m² grond. Oorspronkelijk bouwjaar 1966, in 1976 vergroot en in 2016 gerenoveerd en gemoderniseerd tot een fantastische woning met praktijkruimte. De dertig zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening.

PRIJSKLASSE € 500.000,- – € 1.000.000,-

HORECA COMPLEX

Op zoek naar een bijzonder object voor een combinatie van WONEN en WERKEN of DUBBELE BEWONING? Gelegen nabij het centrum van een stad maar in een groene oase met parkachtige tuin? Dit unieke vrijstaande complex bestaande uit een FRAAIE WONING, HORECA/FEEST LOCATIE en professionele STUDIO met meerdere opnameruimten is gelegen op 1.762 m² grond. Bouwjaar 2007 en in perfecte staat van onderhoud.

PRIJSKLASSE > € 1.000.000,-

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen.