Maak kennis met Fehse Makelaardij

Fehse Makelaardij is een dynamisch familiebedrijf, gevestigd in Havelte, de Parel van Drenthe. Wij zijn actief in de regio Zuidwest Drenthe, Noordwest Overijssel en Zuidoost Friesland. In ons uitgebreide woningaanbod, vind je vele typen in alle prijsklassen. Fehse Makelaardij is een full-service makelaar; of je nu een huis wilt kopen, verkopen, taxeren of wellicht denkt aan een woningruil, bij ons ben je aan het juiste adres voor deskundige, actieve en persoonlijke begeleiding.

Wouter Fehse

Het vak van makelaar mogen uitoefenen voelt voor mij als een groot voorrecht. Als eigenaar van Fehse Makelaardij houd ik mij bezig met alle facetten van dit vak en is geen dag hetzelfde. En gelukkig maar, want dat houdt je scherp! Ons kantoor concentreert zich op meerdere segmenten van de woningmarkt in Zuid-West Drenthe, Noord-West Overijssel en Zuid-Oost Friesland en hier komt veel bij kijken. Dagelijks spreek ik veel mensen die stuk voor stuk verschillende smaken en belangen hebben.

wouter@fehse.nl

Bart Fehse

Het makelaarskantoor wat ik in 1994 ben begonnen is gegrondvest op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, openheid en duidelijkheid. Kernbegrippen die zicht het meest duidelijk vertalen in het nakomen van afspraken. Mensen kunnen op ons rekenen. Elk contact is gebaseerd op vertrouwen. Wij doen er alles aan om dat vertrouwen nimmer te beschamen. Hoe? Door verkopers en kopers vanaf de allereerste stap intensief te begeleiden.

bart@fehse.nl

Evelien Koopmans

Benader je Fehse Makelaardij? Dan ben ik samen met Marlies je eerste aanspreekpunt. Het hele traject ben ik aanwezig, van het maken van de afspraak tot het opstellen van de koopakte. Als commercieel medewerker ondersteun ik de makelaars binnen ons bedrijf en zorg ik er ook voor dat je huis optimaal wordt gepresenteerd. Zo maak ik o.a. de plattegronden en de brochure van je woning. Gedurende het hele verkooptraject hou ik mij voortdurend bezig met de optimalisatie en actualisatie van de woningpresentatie.

office@fehse.nl

Marlies Hoorn

Benader je Fehse Makelaardij? Dan ben ik samen met Evelien je eerste aanspreekpunt. Het hele traject ben ik aanwezig, van het maken van de afspraak tot het opstellen van de koopakte. Als commercieel medewerker ondersteun ik de makelaars binnen ons bedrijf en zorg ik er ook voor dat je huis optimaal wordt gepresenteerd. Zo maak ik o.a. de plattegronden en de brochure van je woning. Gedurende het hele verkooptraject hou ik mij voortdurend bezig met de optimalisatie en actualisatie van de woningpresentatie.

office@fehse.nl

Marc Boerma

Als makelaar ben ik betrokken bij alle aspecten rondom de aan- en verkoop van uw woning. Wat het werk zo leuk maakt is de diversiteit aan contacten waarbij de woonwensen voor iedereen anders zijn. Het voorzien in deze woonwensen geeft iedere dag weer een uitdaging. Graag ontzien wij u tijdens het gehele aan- en verkoopproces en kunt u voor al uw vragen bij ons terecht.

office@fehse.nl

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen