Je huis verkopen

Bij Fehse Makelaardij begrijpen wij wat er allemaal op je afkomt als je je huis gaat verkopen. Wij ontzorgen en bieden een heldere doortastende verkoopstrategie. Je kunt van ons verwachten dat wij ons optimaal inzetten voor de verkoop van je woning.

Kennismaken en waardebepaling

Een huis verkopen verloopt in een aantal stappen. Bart of Wouter Fehse komt eerst gratis en vrijblijvend bij je langs voor een kennismaking, mondelinge waardebepaling van je huis en een toelichting op onze werkwijze. Hierbij is de persoonlijke klik belangrijk. Zijn wij de juiste makelaar om jouw huis met alle emotie die daarbij hoort voor jou te verkopen? Onze insteek is een deskundige, actieve en persoonlijke begeleiding! Wij zijn er voor jou!

Je huis te koop zetten

Dan komt het moment dat je je woning daadwerkelijk te koop zet. Wij hebben de woning voor je opgenomen, onderzoek verricht bij het kadaster, de gemeente en andere relevante bronnen. Ook helpen wij je met het invullen van alle noodzakelijk informatie die je moet verstrekken als je je huis gaat verkopen. Dit alles vertalen wij voor je in een professionele presentatie. Wij gaan aan de slag binnen ons grote netwerk (regionaal en landelijk) en uiteraard plaatsen wij de woning voor je op Funda, Fehse.nl, social media etc.

Blijf je liever onder de radar en maak je gebruik van stille verkoop, ook dat kunnen wij voor je verzorgen. Heb je een woning in het hogere segment, dan bieden wij je ook de mogelijkheid om via het exclusieve Qualis label je woning te koop te zetten. Als je je woning te koop zet bij Fehse Makelaardij heb je ook de unieke mogelijkheid voor plaatsing in het Fehse WoonMagazine.

Bezichtigingen

Met geïnteresseerden plannen we de bezichtigingen voor je woning die door Bart Fehse of Wouter Fehse worden begeleid. Voorafgaand krijgt je tips voor een optimale presentatie van je huis. Na het bezoek stellen wij je op de hoogte van de eerste indruk en bevindingen. Ook houden wij vinger aan de pols bij de geïnteresseerden. Wanneer het tot een bieding komt, adviseren wij je over de verkoopprijs en voorwaarden. Wij zijn er om jouw belangen te behartigen.

Koopovereenkomst sluiten

Als de prijs en condities overeengekomen zijn, leggen we de afspraken vast in de koopovereenkomst. We besteden hier aandacht en tijd aan en elimineren onaangename verrassingen of onduidelijkheden. Na de ondertekening zorgen we dat de notaris de leveringsakte kan opstellen, die door ons vervolgens zorgvuldig gescreend wordt op onvolkomenheden. Ook bij de eind inspectie van de woning en de juridische overdracht staan wij je terzijde.

Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek over de mogelijke verkoop van je woning!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Wat is mijn woning waard?

Binnen 2 minuten weten wat je woning vandaag waard is? Dat kan in 3 stappen:

  1. Vul postcode en huisnummer in
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  3. Ontvang binnen 2 minuten een mail met een waarde indicatie van je woning

Start nu

Deze tool geeft slechts een indicatie van de verkoopprijs. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs voor advies op maat.

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen.