Verhuur

Al sinds jaren is Fehse Makelaardij gespecialiseerd in de verhuur van onroerend goed voor langere tijd. Ons verhuur aanbod varieert van woonboerderijen, vrijstaande woningen, tussenwoningen of 2-1 kap woningen (evt. gestoffeerd en/of gemeubileerd) en/of bedrijfsruimtes (evt. met woonhuis) in uiteenlopende prijsklassen, die minimaal een jaar beschikbaar zijn. Wanneer je overweegt je pand voor langere periode te verhuren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden je de voordelen van een goed advies, juridische kennis omtrent het verhuren van woningen of bedrijfsruimte, en een juiste vastlegging van de gemaakte afspraken. Bovendien nemen wij al het werk uit handen voor het vinden van een juiste huurder!

Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op voor een gratis en vrijblijvend gesprek over de mogelijke verhuur van je woning!

Dit formulier wordt opgeslagen en ik ga akkoord met de privacyverklaring

Huren

Als je op zoek bent naar een huurwoning of bedrijfspand kun je bij ons terecht. Kijk vooral eens bij ons aanbod van huurwoningen op deze site. Voor een bezichtiging kun je geheel vrijblijvend een afspraak met ons maken. Hou er rekening mee dat (een afspraak voor) een bezichtiging tot geen verplichtingen leidt, maar dat je er ook geen rechten aan kunt ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere partijen afspraken voor bezichtigingen te maken.

Wanneer je wilt huren