Een huis kopen

Het valt niet mee om net dat ene huis te vinden dat aan al je wensen voldoet. En als je het al gevonden hebt, is de kans groot dat een ander het net voor je neus wegkaapt. Voor courante en redelijk geprijsde woningen moet je vooraan staan en snel kunnen handelen. En ook al ben je de enige gegadigde, ben je wel zeker van je zaak? Ben je in staat om te beoordelen wat een woning werkelijk waard is? Ieder dorp heeft zijn eigen prijzen, die bovendien van straat tot straat verschillen. En laat je je niet teveel leiden door emoties? Heel begrijpelijk, maar je loopt daardoor het risico dat je te veel betaalt. Daarnaast moet je waarschijnlijk opboksen tegen de makelaar van de verkoper, een ervaren man of vrouw uit de praktijk. Ben je daar tegen opgewassen?

Zoekopdracht

De woningmarkt is altijd in beweging. In deze dynamiek houden wij je zo goed mogelijk op de hoogte van het aanbod, zowel van huizen die al op de markt zijn, als wat nog te koop komt en/of in stille verkoop is. Ons netwerk maakt daarin regelmatig het verschil. Vaak al voor dat een pand op Funda staat. Heeft een huis je interesse, dan maken wij zo snel mogelijk een afspraak.

Bezichtiging

Als je kiest voor de aankoop begeleiding door Fehse Makelaardij gaan wij met je mee om het huis te bezichtigen. Terwijl jij bedenkt of je in het huis wilt wonen en het in gedachten al aan het inrichten bent, letten wij op de bouwkundige staat, de omgeving, de marktwaarde en je woonwensen. Wij geven je een open en eerlijk aankoopadvies over het huis.

Onderhandeling

Dan begint de spannende fase van de onderhandeling. Wij adviseren je over de prijs, voorwaarden en beste strategie. Ook het uitbrengen van een bod en het voeren van de onderhandeling hoort vanzelfsprekend bij onze dienstverlening.

Koopovereenkomst

Is er overeenstemming dan zorgen wij voor een goede afwikkeling. We begeleiden de koopovereenkomst, ondertekening en controleren de voortgang. Bij de overdracht van het huis zijn we ook met je aanwezig bij de eind inspectie. Het moment dat je de sleutels van je nieuwe huis krijgt, blijft voor ons ook altijd een mooie afsluiting van een gezamenlijk traject.

Tarief aankoop en verkoop

Schakel je ons in als aankoopmakelaar en moet je eigen huis nog verkocht worden? Daarvoor hebben wij een aantrekkelijk tarief. Neem contact met ons op voor meer informatie.

0521 – 34 28 34 info@fehse.nl

Eerst kopen of eerst verkopen? Het blijft een lastige afweging, want zit je een korte periode zonder huis of juist met 2 huizen (en bijbehorende lasten). Voor iedereen is deze afweging weer anders en persoonlijk. Maar het is natuurlijk wel lekker om even globaal een indicatie van de actuele waarde van je huis te weten. Met onderstaande tool geven wij je snel inzicht!

Wat is mijn woning waard?

Binnen 2 minuten weten wat je woning vandaag waard is? Dat kan in 3 stappen:

  1. Vul postcode en huisnummer in
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  3. Ontvang binnen 2 minuten een mail met een waarde indicatie van je woning

Start nu

Deze tool geeft slechts een indicatie van de verkoopprijs. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs voor advies op maat.

Alles draait om vertrouwen, dat begrijpen wij als geen ander! Onze klanten beoordelen ons als deskundig, actief, behulpzaam en persoonlijk. Overtuig jezelf en bekijk hier onze beoordelingen.