Verkocht

Bultweg 25 37 De Bult

Omschrijving

Op een prachtig en bosrijk park gelegen, vrijstaand rietgedekt recreatiewoning (2021) met tuin rondom en een heerlijk zonneterras.

Residence de Eese is van oorsprong een oud landgoed, wat nog steeds te zien is aan de prachtige soms eeuwen oude beukenpartijen en de adellijke boswachterswoning – oorspronkelijk ‘Huize De Kom’ genaamd. De bosvijver op het terrein is circa 140 jaar geleden gegraven. De hoop grond die daarbij vrij kwam, is bepalend geweest voor de hele omgeving, vandaar de plaatsnaam “De Bult”. Een bijzonder vorstelijk landgoed, dat is landgoed ‘Heerlijkheid de Eese’. Dit landgoed ligt in drie verschillende provincies. Het 800 hectare grote landgoed is het snijpunt van de provincies; Overijssel, Drenthe en Friesland. 365 dagen per jaar genieten van het vakantiegevoel op een prachtige plek op loopafstand van de voorzieningen van het park.

Indeling recreatiewoning:
Ruime living met tuindeuren en hoogtewerking, luxe open keuken met keukenblok en alle inbouwapparatuur (koelkast, vaatwasser, wasemkap en een kookplaat), 3 slaapkamers waarvan 1 met vaste kasten en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.
Via een vlizotrap is een ruime open bergzolder te bereiken.

De recreatiewoning is zeer goed geïsoleerd en onder andere voorzien van kunststof kozijnen (onderhoudsarm) en vloerverwarming. Verkoop is inclusief inboedel (meubels etc.). De grond is geen eigendom maar wordt gehuurd van Residence de Eese en is vastgelegd voor een periode van 60 jaar beginnend in 2020. Ook bestaat er de mogelijkheid om het om te zetten naar erfpacht. Zie de brochure voor meer informatie. De huur van de grond en de parklasten bedragen ca. € 170,- euro per maand.

Residence de Eese is een veelzijdig en prachtig vakantiepark in de bossen met veel bijzondere speeltoestellen en een heerlijk verwarmd zwembad. Het park is voor jong en oud, daarnaast ook zeer geschikt voor mindervaliden. De omgeving is perfect voor natuurliefhebbers.

Het park is gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest Overijssel, op een steenworp afstand van Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese.
Het park is perfect bereikbaar door de gunstige ligging ten opzichte van de A32 en Steenwijk met een bus en Intercity treinstation.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bungalow, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Pannen, riet
Ligging
Aan rustige weg, buiten bebouwde kom, in bosrijke omgeving

Oppervlakten en inhoud

Wonen
55 m²
Perceel
219 m²
Inhoud
143 m³

Indeling

Aantal kamers
4 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers
1 badkamer
Badkamervoorzieningen
Inloopdouche, toilet, vloerverwarming, wastafel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel

Energie

Isolatie
Driedubbel glas, volledig geisoleerd
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming geheel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Remeha (gas gestookt combiketel uit 2021, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Steenwijk G 2113
Oppervlakte
219 m²
Eigendomssituatie
Zie akte
Perceel
SWK01-G-2113

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken