Verkocht

Leeuwte 3 Sint Jansklooster

Omschrijving

In het buitengebied van Sint Jansklooster aan een rustige weg gelegen VERBOUWDE WOONBOERDERIJ met FRAAIE ROYALE SCHUUR met OVERKAPPING en GARAGE op een ruime kavel van maar liefst 1.480 m². Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1900, in 2018 gerenoveerd tot een fraaie woning. Slaap- en badkamer op de begane grond!

Indeling:
Begane grond: entree/hal met toilet en witgoedaansluitingen, fantastische leefruimte aan de achterzijde van de woning met houtkachel, vaste kast, tuindeur, een heerlijk vrij uitzicht en een luxe keukeninrichting met alle inbouwapparatuur (XL-koelkast, XL-vriezer, koffiemachine, combi magnetron, vaatwasser, Quooker, 4-pits inductie kookplaat met wokbrander en een afzuigkap), “achterom”, twee slaapkamers in het voorhuis, waarvan 1 met vaste kastenwand en een fraaie badkamer voorzien van dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en een vaste kast.

1e verdieping: overloop met werkplek en vaste kasten, separaat toilet, twee mooie slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, wastafel en een dakraam.

De woning is vanaf 2018 geheel verbouwd waarbij er gekozen is voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking en materiaalgebruik. Het geheel is gelegen op een royale en diepe kavel. De kavel biedt gezien zijn afmetingen een vrije ligging een heerlijk wijds uitzicht! Ideaal voor degene die ruimte en een landelijke locatie zoekt maar toch op loop-/fietsafstand wil wonen van het stadshart/centrum van Vollenhove. De diepe achtertuin is opgedeeld in verschillende afdelingen en beschikt o.a. over fruitbomen en diverse bijgebouwen. Zo is er naast een praktische garage, recent een royale schuur met overkapping geplaatst. Ideaal als klus-, werk- of hobbyruimte!

Kortom bent u op zoek naar landelijk, buiten en comfortabel wonen met alle gemakken/voorzieningen van Vollenhove binnen handbereik, maak vrijblijvend een bezichtigingsafspraak. Wij leiden u graag rond!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Riet
Ligging
Aan rustige weg, vrij uitzicht

Oppervlakten en inhoud

Wonen
137 m²
Externe bergruimte
61 m²
Perceel
1.480 m²
Inhoud
468 m³

Indeling

Aantal kamers
5 kamers (4 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 badkamers
Badkamervoorzieningen
Douche, dubbele wastafel, inloopdouche, ligbad, wastafel
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning, dakraam, rookkanaal, tv kabel

Energie

Energielabel
D
Isolatie
Dakisolatie, dubbel glas, muurisolatie
Verwarming
Cv ketel, houtkachel
Warm water
Cv ketel
Cv-ketel
Nefit (gas gestookt combiketel uit 2014, eigendom)

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Vollenhove K 282
Oppervlakte
1480 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
VLH00-K-282

Buitenruimte

Tuin
Tuin rondom

Garage

Capaciteit
1 auto

Parkeergelegenheid

Soort parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Bekijk alle kenmerken