Gratis waardebepaling

Verkoop nu je woning met een hoge opbrengst!

Door de gespannen woningmarkt en onze zeer succesvolle verkopen raken wij door het aanbod heen. Er is grote vraag vanuit allerlei delen van het land, dus zoeken wij woningen! Wil jij verkopen met een hoge opbrengst? Doe dat dan nu en pak je kans om zeer succesvol te verkopen! Maak een afspraak, dan gaan wij samen dat avontuur aan! Wij komen gratis bij je langs voor een vrijblijvend adviesgesprek!

Stille verkoop

Denk je eraan om je woning te verkopen maar hoeven de buren het nog niet te weten of wil je niet dat je woning en privé eigendommen op internet komt? Dat kan! Met stille verkoop bieden wij de mogelijkheid om je woning te verkopen zonder Funda of bord in de tuin.

Wat is mijn woning waard?

Binnen 2 minuten weten wat je woning vandaag waard is? Dat kan in 3 stappen:

  1. Vul postcode en huisnummer in
  2. Beantwoord een paar eenvoudige vragen
  3. Ontvang binnen 2 minuten een mail met een waarde indicatie van je woning

Start nu

Deze tool geeft slechts een indicatie van de verkoopprijs. Wij komen vrijblijvend en kosteloos langs voor advies op maat.

Je huis verkopen is een grote stap die je niet dagelijks neemt. Verkopen met Fehse Makelaardij betekent dat je een actief, deskundig, persoonlijk en correct familiebedrijf in de arm neemt om het maximale resultaat voor je te behalen. Sinds onze start in 1994 zijn wij uitgegroeid tot een succesvol makelaarskantoor dat aantoonbare verkoopresultaten behaalt.