Direct online de waarde van uw woning berekenen op Fehse.nl

U heeft plannen om uw woning te verkopen. Of u bent gewoon nieuwsgierig naar de waarde van uw woning. Om hier inzicht in te geven heeft Fehse Makelaardij de mogelijkheid om binnen enkele minuten een indicatie van de waarde van uw woning geven.

Als een van de eerste makelaars in Nederland bieden wij een online waardebepalingtool voor uw wonig. Als voorloper op landelijk niveau is nu ook funda bezig om te kijken of ze de tool kunnen integreren. De Waardecheck (zoals het straks wordt genoemd) van Funda is vooralsnog alleen beschikbaar voor woningen in de provincie Flevoland.

Dat is dan ook het grote verschil met het berekenen van de online waarde op Fehse.nl. Via onze website kunt u wel de waarde van uw woning berekenen in onze regio, en ook alle woningen in de rest van ons land!

Om een zo nauwkeurig mogelijke indicatie te geven wordt er gevraagd om een aantal vergelijkbare woningen te kiezen, op basis daarvan wordt de waarde van uw woning bepaald. Het blijft een indicatie van de verkoopprijs. Wilt u daadwerkelijk uw woning verkopen dan komen wij vrijblijvend en kosteloos bij u langs voor een advies op maat.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gratis en vrijblijvend contact met ons op, bel: 0521 – 34 28 34 of mail naar: info@fehse.nl.