Expertise in het topsegment. Gebundelde kennis, marketingkracht en zeer persoonlijke dienstverlening op niveau. Dat is de belofte van het Qualis netwerk waarin 55 gerenommeerde NVM kantoren zich hebben verenigd. Aan Fehse Makelaardij is het Qualis-label toegekend op basis van alleenrecht voor onze regio. Wij zien de toekenning van het label als een compliment voor de kwaliteit van onze dienstverlening.

QUALIS KENT UW KOPER
Zoekt u een woning in het hogere segment of denkt u juist aan verkoop, dan kunnen wij als Qualis makelaar veel voor u betekenen. Want we kennen de markt én de koper. De gegevens die we doorlopend verzamelen, zijn de basis van onze uitgekiende aanpak. 
De 55 NVM makelaars van Qualis opereren vanuit een ijzersterke basis: een database met duizenden potentiële kopers die op alle mogelijke manieren worden bereikt en geïnformeerd.

Met het ruim 160 pagina’s dikke Qualis Magazine bijvoorbeeld, dat vier keer per jaar verschijnt. Met online nieuwsbrieven met het actuele aanbod. Met slimme inzet van social media als Facebook en Instagram. En natuurlijk met een speciale website.
Daarbij ligt de focus volledig op het meest exclusieve woningaanbod en op de perfecte timing. Want bij elke transactie weten we dat er een huis wordt verkocht én een ander huis op de markt komt. Namelijk dat van de koper…

Daarnaast verschijnt dé verzameluitgave Qualis Gallery twee maal per jaar. Hierin wordt het woningaanbod van alle Qualis-makelaars op fraaie wijze gepresenteerd.

KOPEN EN VERKOPEN OP DE MEEST DISCRETE MANIER
Blijft u liever onder de radar? De Qualis makelaars hebben vaak woningen in portefeuille die op het eerste gezicht niet te koop staan. Maar dat wel zijn… Veel woningen op toplocaties vindt u niet op Funda. Er staat geen bord in de tuin. En er wordt niet mee geadverteerd. Want de verkoper hecht waarde aan z’n privacy, heeft geen haast of weet dat de woning zeer gewild is.

Inmiddels heeft de Qualis-marktbenadering zich ruimschoots bewezen en kan met recht gesproken worden van een beproefd concept. Ontdek welke services Qualis u nog meer te bieden heeft; Wij zijn graag bereid u in een persoonlijk gesprek nader over Qualis te informeren.