Heeft u een een nieuwe woning of hypotheek? Wij helpen u graag met een taxatie. Bel 0521 - 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl.
 

Uw huis taxeren

Natuurlijk zijn woningtaxaties een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Op basis van een uitstekende actuele marktkennis en ruime ervaring waarderen wij jaarlijks veel onroerend goed. Fehse Makelaardij voert taxaties uit in opdracht van particulieren, banken, hypotheekadviseurs, gemeenten, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Fehse Makelaardij kent de markt in de regio als geen ander.

Voor banken - Validatie NWWI, Taxateursunie

Geen pand is gelijk, maar ook het doel van de taxatie verschilt vaak. Vooraf bepalen we samen met u het doel van de taxatie; bijvoorbeeld voor het krijgen van een financiering of het oversluiten van de hypotheek, inzicht krijgen in de waarde voor een verbouwing en de aanpassing van de hypotheek, dan wel het verkrijgen van inzicht in de waarde in verband met echtscheiding en toedeling. Fehse Makelaardij verzorgt op korte termijn, een goed en degelijk taxatierapport welke door elke financiële instelling wordt geaccepteerd. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor gevalideerde taxaties door het NWWI of de Taxateursunie.

Vaststellingsovereenkomsten met belastingdienst

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het taxeren van bijzondere situaties zoals het sluiten van vaststellingsovereenkomsten met de belastingdienst. In gevallen van successie, overdracht binnen de familie of overheveling van onroerend van zakelijk naar privé of andersom is een gezamenlijke taxatie met fiscus van groot belang. Onze uitstekende relatie met de taxateurs van de fiscus resulteren in juiste taxaties die op korte termijn worden afgewikkeld. Wel zo prettig bij dit soort zaken.
 

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0521 - 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl