Wilt u een woning huren of verhuren? Bel 0521 - 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl.

Verhuren

Al sinds jaren is Fehse Makelaardij gespecialiseerd in de verhuur van onroerend goed voor langere tijd. Ons verhuuraanbod varieert van woonboerderijen, vrijstaande woningen, tussenwonigen of 2-1 kap woningen (evt. gestoffeerd en/of gemeubileerd) en/of bedrijfsruimtes (evt. met woonhuis) in uiteenlopende prijsklassen, welke minimaal een jaar beschikbaar zijn. Wanneer u overweegt uw pand voor langere periode te verhuren, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden u de voordelen van een goed advies, juridische kennis omtrent het verhuren van woningen of bedrijfsruimte, en een juiste vastlegging van de gemaakte afspraken. Bovendien nemen wij u al het werk uit handen voor het vinden van een juiste huurder!

Huren

En natuurlijk ook als u op zoek bent naar een huurwoning of een bedrijfspand kunt u bij ons terecht. Klik hier voor ons aanbod. Staat uw wens er op dit moment niet bij? Neem even contact met ons op, wellicht komt het pand binnenkort beschikbaar.

Bezichtigingen

Voor een bezichtiging van een woning kunt u altijd (geheel vrijblijvend) een afspraak met ons maken. Houdt u er rekening mee dat (een afspraak voor) een bezichtiging voor u tot geen enkele verplichting leidt, maar dat u hieraan ook geen rechten kunt ontlenen. Dit betekent dat wij vrij zijn om ook met andere partijen afspraken voor bezichtigingen te maken.

Na de bezichtiging

Mocht u reeds een bezichtiging hebben gedaan en:

u wilt nadere informatie, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor. Wij helpen u graag verder.
u heeft geen verdere belangstelling, meldt u ons dit dan zo spoedig mogelijk zodat wij ook de eigenaar van de woning kunnen informeren.
u heeft wel belangstelling, dan zetten wij in overleg met u graag de volgende stap naar eventuele huur van de woning.

Wanneer u wilt huren

Als u ons naar aanleiding van uw bezichtiging aangeeft dat u de woning wilt huren hebben wij uw gegevens nodig:

werkgeversverklaring;

 • kopie geldig legitimatiebewijs (paspoort met inzage);
 • de laatste 3 recente loonstroken;
 • de laatste 3 bankafschriften met stortingen van het loon;
 • laatste jaaropgave inkomsten en de IB 60 opgave;
 • verklaring goed huurder, geen schuld vorige verhuurder of hypotheekverstrekker;
 • Indien het een bedrijf of een zelfstandige betreft:
  • kopie paspoort van de tekeningbevoegde;
  • recent uittreksel van Kamer van Koophandel;
  • jaarverslag of accountantsverklaring;
  • kopie geldig legitimatiebewijs van de toekomstig bewoner;

In overleg met de verhuurder stellen wij nog een financieel onderzoek in. Dit is een creditcheck die meer duidelijkheid geeft omtrent de financiële situatie. Bij ontvangst van alle stukken en een positief resultaat stellen wij een huurovereenkomst op volgens het door de Raad voor Onroerende Zaken op 30 juli 2003 vastgestelde model. Op deze huurovereenkomst zijn de Algemene Bepalingen huurovereenkomst Woonruimte van toepassing, welke zijn vastgesteld op 30 juli 2003 en op 31 juli 2003 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank in Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 74/2003. U ontvangt hiervan een exemplaar.

Belangrijke aandachtspunten
 • De huurovereenkomst wordt gesloten voor een bepaalde termijn.
 • De huurprijs dient per maand en altijd vóóraf voldaan te worden.
 • Voordat de woning opgeleverd wordt (dat is wanneer u de sleutel krijgt) dient u bovendien een waarborgsom te storten ter hoogte van 3x de maandelijkse huur (indien van toepassing incl. BTW). Deze krijgt u na afloop van de huurperiode weer terug onder verrekening van eventuele reparatiekosten.
 • De huur is "exclusief energiekosten", gas, water en elektriciteit worden op uw naam geleverd en u dient hiervoor zelf de nota's te voldoen.


Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel 0521 - 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl