Denkt u eraan om uw woning te verkopen? Bel 0521 - 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl

Een hectische woningmarkt als de huidige vereist een extra actieve en creatieve aanpak. Daarom zijn wij altijd voor u in de weer; uw huis verkopen gebeurt immers niet alleen tussen 9 en 5. Na iedere bezichtiging brengen wij direct telefonisch verslag uit. Daarnaast bellen wij u regelmatig om bij te praten over het verloop van de verkoop. Natuurlijk kunt u ons altijd bellen zodra u daar behoefte aan heeft.

Creatief verkoopplan

Als NVM-makelaar zetten wij uw woning uiteraard op Funda. Uw huis komt ook op andere sites zoals bijvoorbeeld Fehse.nl en Jaap.nl. Wij ontwikkelen voor iedere woning een professionele brochure met prachtige foto’s en aansprekende teksten, maar ook met volledige tekeningen en een omgevingskaart. Alles om uw woning zo goed mogelijk bij potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Uiteraard wordt de brochure ook op funda.nl en fehse.nl geplaatst.

Digitale bezichtiging

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe innovatieve tools om de verkoop van onze te koop staande woningen te verbeteren om zo optimale verkoopbaarheid te realiseren. Wij beschikken als een van de eerste makelaarskantoren in Nederland over de mogelijkheid van een digitale bezichtiging van woningen. Deze techniek hebben wij uit Amerika opgepikt waar het al jaren een groot succes is. Door middel van een speciale camera wordt er een 3D opname van het huis gemaakt. Hier wordt een 3D model van gemaakt waarna potentiele gegadigden van achter hun computer door het huis kunnen lopen om een goede indruk van de woning te krijgen. Verkopers en kijkers zijn hier laaiend enthousiast over aangezien dit inspeelt op hun behoefte. Onze regio heeft namelijk altijd al een sterke trek van kopers uit andere delen van het land gehad. Door een gebrek aan tijd zijn woningzoekenden genoodzaakt om keuzes te maken welke woningen zij wel willen bekijken en welke niet. Door de digitale bezichtiging krijgen kopers een veel beter beeld van de woning en dus kwalitatief betere bezichtigingen. Kijk voor een voorbeeld van de digitale bezichtiging bij een woning op deze site en klik rechts op de knop digitale bezichtiging om deze te bekijken. Wilt u ook succesvol verkopen? Bel of mail ons voor een afspraak.

Sociale media

Omdat wij optimaal en creatief gebruik maken van online sociale netwerken als Facebook, Twitter en Instagram wordt uw huis ook via de 'nieuwe media' onder de aandacht van duizenden mogelijke kopers gebracht. Daarnaast heeft u bij Fehse Makelaardij exclusief de mogelijkheid om uw woning te plaatsen in het veel gelezen Fehse WoonMagazine wat met een oplage van 50.000 stuks al jaren een begrip is in de regio. We vergeten bijna te vertellen dat wij uw huis ook aanbieden aan bij ons ingeschreven woningzoekenden.

Wij wenden diverse creatieve verkoopmanieren aan zoals woningruil of het vormen van een “treintje”. Ook hebben wij een proactieve houding bij het organiseren van nieuwe verkoopinitiatieven. Zo zijn wij bijvoorbeeld betrokken bij “Proefleven Drenthe” en hebben wij meerdere malen bijeenkomsten gehouden voor verhuizende militairen die worden gestationeerd op de Johannes Post Kazerne in Havelte.

NVM en Qualis

Als gecertificeerd makelaar-taxateur zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De huizenmarkt en de wetgeving daaromheen blijven zich ontwikkelen. Daarom zijn wij als NVM-makelaar verplicht om onze deskundigheid op peil te houden door elk jaar bijscholingscursussen te volgen. Zodat u kunt blijven vertrouwen op onze deskundigheid.

Als enige in de regio is het Qualis label aan Fehse Makelaardij toegekend. Ruim 50 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment mogen dit label voeren. Wij zijn er trots op dit label te mogen voeren wat staat voor een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie.

Uw huis verkopen met Fehse Makelaardij betekend dat u een actief, deskundig, persoonlijk en correct familiebedrijf in de arm neemt om uw huis te verkopen en voor u het maximale resultaat te behalen. Sinds onze start in 1994 zijn wij uitgegroeid tot een succesvol makelaarskantoor dat aantoonbare verkoopresultaten behaalt.
 

Meer informatie? Neem contact met ons op. Bel 0521 - 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl