Verkocht

Landgoedallee Steenwijk

Omschrijving

Een buitenkans tussen water en wold.
Op het snijvlak van Overijssel, Drenthe en Friesland én op steenworp afstand van Steenwijk vindt u het buitengewone woongebied Landgoed de Woldberg. In een prachtige omgeving aan het water en omringd door natuurschoon is het nu mogelijk om met uw eigen aannemer een woning in een stijl met allure te bouwen op een royale kavel van 2.070 m² met de mogelijkheid tot realisatie van jouw DROOMHUIS met BIJGEBOUW en TUIN. Landgoed de Woldberg is de ideale plek voor natuurliefhebbers die royaal en ruimtelijk willen wonen.

Op Landgoed De Woldberg kunt u zelf een woning laten ontwerpen die aan uw wensen voldoet met een architect van uw keuze. Wilt u het ontwerp- en bouwtraject van de woning niet in eigen beheer uitvoeren? Dan brengen wij u graag in contact met een bouwbedrijf die op de hoogte is van het huidige beeldkwaliteitsplan. Om een goed beeld van de mogelijkheden te krijgen is er al reeds een woning op geprojecteerd. Deze behoeft nog de goedkeuring van Gemeente Steenwijkerland.

Het perceel is royaal van opzet, goede bezonning en ideaal voor een fraai aangelegde tuin met daarin verschillende afdelingen en meerdere terrassen. Het geheel is gelegen aan de rand van een nieuw te realiseren villawijk waarbij alle percelen een minimale afmeting van 2.000 m² hebben.

Landgoed De Woldberg staat voor landelijk wonen met allure dichtbij de natuur. De buitengewoon royale kavel aan de rand van het Overijsselse Steenwijk ligt aan een gebogen laan; ze nodigen uit om veel buiten te zijn. Fietsen, varen, mijmeren en wandelen kan in Landgoed De Woldberg of in nabij gelegen unieke natuurgebieden, zoals het laagveenmoerasgebied de Weerribben-Wieden in Giethoorn en de heide van het Dwingelerveld. Vollenhove, Blokzijl en Zwartsluis zijn historische pareltjes. Het voorzieningenniveau van Steenwijk is verrassend hoog. De historische panden geven het vestingstadje sfeer. De randstad ligt op nog geen uur rijden en in Steenwijk stopt een intercity. Nieuwsgierig geworden?

Eeser Landgoed
Neoclassicisme anno nu. Dat is de bouwstijl van de monumentale, symmetrische landhuizen van Eeser Landgoed. In de parkachtige omgeving van Landgoed De Woldberg komt deze bouwstijl uitstekend tot zijn recht. Droomt u van een stijlvol, statig landhuis in een natuurlijke omgeving? Gaat uw voorkeur uit naar een vriendelijk en monumentaal landhuis met een riante landhuistuin? Dan is het zeker de moeite waard om Landgoed De Woldberg te bezoeken en daar zelf ideeën op te doen. Uw eigen architect en aannemer tekenen voor een uniek landhuis dat voldoet aan uw specifieke woonwensen, voorkeuren en stijl. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op en misschien woont u binnenkort aan de Landgoedallee 34!

Omgeving
De locatie van Landgoed De Woldberg kenmerkt zich door natuurschoon, water, vrijheid en bereikbaarheid. Fietsen, varen, wandelen en vissen kan rondom Landgoed De Woldberg of in de nabij gelegen natuurgebieden, zoals de Weerribben- Wieden en de Wolden. Naast natuurschoon zijn er veel voorzieningen binnen handbereik in de vestingstad Steenwijk. Daarnaast bent u in de buurt van de randstad en verschillende andere steden. Met de trein vanaf Steenwijk bent u binnen 25 minuten in Zwolle, 15 minuten in Heerenveen en 1.5 uur in Amsterdam.

Altijd al je eigen woning willen realiseren geheel naar je eigen wensen en inzicht? Dit is de kans!!!

Wij informeren je graag over de mogelijkheden!!!

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Soort woonhuis
Bouwgrond, bouwgrond
Soort bouw
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg, in woonwijk, landelijk gelegen

Oppervlakten en inhoud

Perceel
2.070 m²

Kadastrale gegevens

Perceelnaam
Steenwijk G 2056
Oppervlakte
2070 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Perceel
SWK01-G-2056
Bekijk alle kenmerken