Structureel verkopen in het hogere segment is een vak apart. Uw kostbare bezit moet op een juiste wijze en bij de juiste doelgroep bekend worden gemaakt. Het simpel en standaard aanmelden op Funda en een bord in de tuin zetten werkt in dit segment niet.

Daar zit dan ook het werk van de gespecialiseerde makelaar, met een goed en actief netwerk achter de schermen zowel  lokaal als regionaal en landelijk. Het aan ons toegekende Qualis-label ondersteunt dit netwerk. Fehse Makelaardij is aantoonbaar gespecialiseerd in deze vorm van verkopen (het echte makelen).

Daarnaast bemiddelen wij veel bij de verkoop (en aankoop) van woonhuizen, die niet officieel te koop zijn en derhalve ook niet op de markt worden aangeboden. Deze woonhuizen zijn dus ook niet bij u bekend, maar maken wel onderdeel uit van de portefeuille van Fehse Makelaardij o.g.

Onze opdrachtgevers hebben ieder hun eigen moverende redenen  voor deze wijze van verkopen te kiezen. Privacy speelt daarbij vaak een belangrijke rol. Dit betekent dat u wellicht de door u gezochte woning niet op de markt of websites, maar wel bij Fehse Makelaardij o.g. zou kunnen vinden.

Bent u geïnteresseerd in deze vorm van verkopen/kopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel 0521 – 34 28 34 of mail naar info@fehse.nl.